RigaBrain®: atbalsts policistiem, glābējiem, ātrās palīdzības darbiniekiem
top of page
Brain Rembrandt style 3.png
Notebook_edited.png

RigaBrain®: atbalsts policistiem, glābējiem, ātrās palīdzības darbiniekiem

NeurOptimal® Dynamical Neurofeedback® sistēma ir inovatīva tehnoloģija, kas tiek izmantota dažādu profesiju pārstāvju, tostarp policistu, glābēju un ātrās palīdzības darbinieku, mentālās veselības un labsajūtas uzlabošanā visā pasaulē. Šīs tehnoloģijas spēja uzlabot smadzeņu darbības pašregulāciju bez tiešas fokusēšanās uz konkrētiem simptomiem vai diagnozēm ir īpaši vērtīga profesijās, kurās augsts stresa līmenis un emocionālā noslogojuma risks ir ikdiena.



Kā NeurOptimal® palīdz profesionāļiem ekstremālās situācijās

  • Stresa mazināšana un emocionālā stabilitāte: Policisti, glābēji un ātrās palīdzības darbinieki bieži saskaras ar augstu stresa līmeni, kas var ietekmēt gan to profesionālo veiktspēju, gan personīgo dzīvi. NeurOptimal® palīdz mazināt stresa ietekmi, uzlabojot smadzeņu spēju pašregulēties un adaptēties pie mainīgām apstākļiem, tādējādi veicinot emocionālu stabilitāti un mazinot izdegšanas risku.

  • Uzlabota koncentrēšanās un reakcijas laiks: Skaidra prāta klātbūtne un spēja ātri reaģēt ir būtiska ikdienas darbā. NeurOptimal® uzlabo koncentrēšanās spējas un reakcijas laiku, kas ir īpaši svarīgi situācijās, kur katrs sekundes dalījums ir izšķirošs.

  • Labāka miega kvalitāte: Nepārtraukts augsta stresa līmeņa un emocionālās spriedzes klātbūtne var negatīvi ietekmēt miega kvalitāti. NeurOptimal® lietošana palīdz uzlabot miega kvalitāti, kas ir ļoti svarīgi, lai atjaunotu fiziskos un psihiskos spēkus pēc emocionāli un fiziski pieprasītām maiņām.

  • Palielināta psiholoģiskā noturība: Regulāra NeurOptimal® sesiju lietošana veicina psiholoģisko noturību pret ikdienas darba radītajiem izaicinājumiem, palīdzot labāk tikt galā ar emocionālām svārstībām un psiholoģisko spiedienu.

Pasaules pieredze

Daudzviet pasaulē policijas iestādes un glābšanas dienesti atzīst NeurOptimal® tehnoloģijas pozitīvo ietekmi uz darbinieku mentālo veselību un veiktspēju. Dažās valstīs šīs sistēmas tiek iegādātas lielā skaitā, lai nodrošinātu darbiniekiem piekļuvi šai mentālās veselības atbalsta formai. Šāda investīcija atmaksājas ne tikai ar uzlabotu darbinieku veiktspēju un samazinātu slimības atvaļinājumu skaitu, bet arī ar kopējā darba atmosfēras uzlabošanos, kas ir ļoti svarīgi kolektīvos, kuros ikdienas darbs saistīts ar augstu emocionālo un fizisko slodzi.


Ieviešot NeurOptimal® kā daļu no regulārās darbinieku atbalsta programmas, tiek veicināta ne tikai individuālā labsajūta, bet arī uzlabota kopējā komandas veiktspēja un samazināts darbinieku aiziešanas risks, kas ir būtisks aspekts ilgtspējīgas un efektīvas organizācijas uzturēšanā.


Lai gan konkrēti piemēri par NeurOptimal® ieviešanu policijas un glābšanas dienestos var atšķirties atkarībā no valsts un organizācijas, kopumā tendence ir skaidra - arvien vairāk tiek atzīta šīs tehnoloģijas nozīme profesionāļu mentālās veselības un labsajūtas veicināšanā.


Kā RigaBrain® atbalstīja glābējus pēc Imantas Maximas traģēdijas: NeurOptimal nozīme atveseļošanās procesā

Pēc sāpīgajiem notikumiem Imantas Maximas traģēdijā, kurā daudzi glābēji un viņu kolēģi cieta vai zaudēja savus mīļos, RigaBrain® centrs uzņēmās būtisku lomu, palīdzot tiem, kuri piedzīvoja tiešas sekas. Izmantojot NeurOptimal® Dynamical Neurofeedback® tehnoloģiju, mēs nodrošinājām bezmaksas personalizētas sesijas, kas atbalstīja emocionālo un psiholoģisko atveseļošanos.


RigaBrain® atbalsts glābējiem un viņu kolēģiem pēc Imantas Maximas traģēdijas ir kļuvis par svarīgu stāstu mūsu vēsturē, parādot NeurOptimal tehnoloģijas spēju sniegt nozīmīgu atbalstu emocionālās un psiholoģiskās atveseļošanās procesā.


NeurOptimal® ieguldījums profesionāļu ekstremālās situācijās

NeurOptimal® sistēma ir izrādījusies ārkārtīgi efektīva, palīdzot profesionāļiem no dažādām jomām visā pasaulē, tostarp glābējiem, policistiem un ātrās palīdzības darbiniekiem, pārvarēt ar stresu saistītas sekas. Tā veicina smadzeņu spēju pašregulēties un adaptēties, kas ir izšķiroši svarīgi darbā ar augstu emocionālo un fizisko slodzi.


NeurOptimal® tehnoloģijas pieņemšana policijas iecirkņos un glābšanas dienestos visā pasaulē apliecina tās efektivitāti stresa noturības veicināšanā un darbinieku spējā efektīvi pārslēgties no profesionālās darbības uz privāto dzīvi. Šī pieeja ir uzlabojusi gan individuālo labsajūtu, gan kopējo komandas sniegumu, veicinot ilgtspējīgu un efektīvu darbību.


bottom of page