Līdzsvarotas smadzenes palīdz uzlabot seksualitāti sievietēm!
top of page
Brain Rembrandt style 3.png
Notebook_edited.png

Līdzsvarotas smadzenes palīdz uzlabot seksualitāti sievietēm!


Attiecībā uz sievietēm zināms – „Viagra” nedarbojas. Tas tādēļ, ka dāmām viss sākas galvā. Padomājiet! Kad vīrietis sūdzas par seksuāla rakstura disfunkciju, viņš parasti runā par erekcijas nespēju. Sievietes šai pašā gadījumā visbiežāk pasaka kaut ko līdzīgu šim: „Es vēlos piepildītākas attiecības!” Libido jeb seksuāla iekāre nav fiziska vieta ķermenī. Libido ir enerģija! Turklāt instinktīva un psihiska. Tādēļ jāapzinās, ka grūtības seksuālā jomā bieži ir smadzeņu darbības disbalansa rezultāts. Tas parādās, kad cilvēks piedzīvo kādu traumatisku notikumu dzīvē. Neatkarīgi no tā, vai šī trauma rodas dzemdībās, lietojot alkoholu vai piedzīvojot tuva cilvēka zaudējumu, tā iestrādājas smadzenēs kā noteikts neirāls ceļš, kas rezultātā izpaužas kā seksuāla disfunkcija, dusmas, depresija, atkarības, miega problēmas, pat lēkmes, sirdsdarbības problēmas un diabēts. Šos rezultātus jūs varat „redzēt”, bet traumas vieta smadzenēs paliek neredzama.


Ko iespējams panākt ar smadzeņu līdzsvarošanas metodi? Smadzeņu pašregulāciju un atslābināšanos. Kad sieviete ir relaksēta, viņa spēj vairāk koncentrēties uz „šeit un tagad” situāciju un atbildēt uz sensuālu baudu. Vīriešu smadzeņu fiziskā daba ļauj tām darboties ātrāk attiecībā uz ķermeņa juteklisko pusi. Savukārt sievietes šīs pašas instinktīvās ķermeniskās izjūtas sāk apspēlēt vārdos, piemēram, šādi: „O, šis vīrietis man patīk! Izskatās pēc mana iepriekšējā drauga. Interesanti, vai viņam patiks mani mati? Nez, kā viņš pelna iztiku?”)


Pat stājoties seksuālā kontaktā, sieviete domā par paralēlām lietām – par tuvāko dienas plānu, aktivitātēm, u.tml. Līdzsvarotas smadzeņu darbības gadījumā sieviete koncentrējas tikai uz „šeit un tagad” momentu, nepievēršoties citām domām. Simtiem smadzeņu autotreniņu metodes klientu ir apliecinājuši, ka pēc seansu kursa iziešanas uzlabojas viņu seksuālā dzīve. Tas nozīmē arī stresa samazināšanos, spriedzes un emocionāla saspringuma līmeņa minimizēšanu.


Sievietes neuztraucas par seksuālo attiecību fizioloģisko pusi, kā to dara vīrieši. Viņas uztrauc emocionālā sfēra. Ja nav raižu par fizioloģiju, tad kur slēpjas problēma? Dr. Elizabete Kavalere (Elizabeth Kavaler) saka: „Sievietēm viss viennozīmīgi slēpjas galvā. Smadzenes viņām ir „karstais punkts”. Ja tās ir līdzsvarotas, imūnsistēma ir vesela un ķermenis jūtas labi. Sekss kļūst dabisks, veselīgs un patīkams.”

Informācijas avots:

Lee Gerdes Founder & CEO of Brain State Technologies

bottom of page