Pēc RigaBrain® seansa uzlabojās atmiņa
top of page
Brain Rembrandt style 3.png
Notebook_edited.png

Pēc RigaBrain® seansa uzlabojās atmiņa

Vairāki mūsu klienti atzinuši, ka RigaBrain® seansi palīdzējuši uzlabot atmiņu.

Lūk dažas no atsauksmēm:




  • "Pēc pirmā seansa izjutu pārmaiņas atmiņā. Pēc pārējiem tās tik izteiktas vairs nebija. Vispār par pārmaiņām vairāk zinās teikt mani tuvinieki, viņi novēro pozitīvās pārmaiņas manā uzvedībā. Liekas, ka mazinājies baiļu sindroms. Paldies par doto iespēju!"


  • “Četrus mēnešus pēc pēdējā seansa pašsajūta ir ievērojami uzlabojusies, jūtos iekšēji daudz līdzsvarotāka un harmoniskāka. Prāts ir atbrīvojies no uzmācīgām domām un nepatīkamām pagātnes atmiņām. Ikdienā arvien biežāk izjūtu dziļu iekšēju mieru un pašpaļāvību. Pilnībā izzudušas trauksmes sajūtas un nemiers. Sajūta, ka esmu atgriezusies pati pie sevis. Dzīvoju šeit un tagad!”"


  • Skolotāja. “Uz RigaBrain® atnācu, galvenokārt, lai uzlabotu atmiņu, uztveres spējas, apķērību. Jūtu, ka šīs lietas ir pilnveidojušās. Kā arī esmu emocionāli stabilāka, daudz veiksmīgāk tieku galā ar stresa situācijām. Ir uzlabojušās attiecības ar tuvajiem cilvēkiem.”


  • Vairāki klienti, kuriem pēc anestēzijas ir grūtības ar atmiņu un koncentrēšanos, ziņo labus rezultātus pēc RigaBrain® seansiem.


Zināšanai: Individuālus gadījumus un statistiku nedrīkst vispārināt. Sasniegumi un rezultāti katram cilvēkam ir individuāli, un seansu daudzums katram ir atšķirīgs. Uzzini vairāk par RigaBrain® seansiem https://www.RigaBrain.com/pieteikties

bottom of page