Šaubījos par RigaBrain®, bet biju pārsteigta par iegūtajiem rezultātiem!
top of page
Brain Rembrandt style 3.png
Notebook_edited.png

Šaubījos par RigaBrain®, bet biju pārsteigta par iegūtajiem rezultātiem!

Lūk, ko mums uzrakstīja kāda kliente, kas kopumā apmeklēja 20 RigaBrain® seansus:


"Bieži nākas sastapties ar skumjiem stāstiem, kad pacienti ar vissmagākajām diagnozēm ir atteikušies no tradicionālās ārstēšanas un paļāvušies uz neskaidras izcelsmes ārstēšanas metodēm, kas rezultātā ir paņēmušas dārgo laiku un daudz naudas, bez rezultāta.


Sākumā šaubījos par RigaBrain® seansiem un to efektu. Tā kā Pēteri Urtānu (RigaBrain® smadzeņu treniņu centra vadītājs) pazīstu jau ļoti sen un man bija pilnīgi skaidrs, ka šim puisim ir ģeniāls prāts, tad arī paļāvos uz to, ka viņš zina, ko dara un ka tam ir pamatojums.


Pēteris laipni izskaidroja līdz niansei šīs metodes būtību, daudz lietas sapratu, taču ir arī daudz, kas tā arī paliek neskaidrs, un nu jau vairs par to neuztraucos.

Biju tikusi pie daudziem pazīstamās diagnozes - veģetatīvā distonija, kļuvu sev un citiem neciešama. Beidzot manā dzīvē uzradās cilvēks, kam noteikti negribas darīt pāri un sāpināt, tādu bestiju mājās viņš nav pelnījis.



Attiecību sākumā pieļautās kļūdas grauza. Jau vairākus gadus (kādus 4 vai 5) apmeklēju psihoterapeitu, cīnoties ar savām greizsirdībām un mazvērtības kompleksiem, taču šoreiz bija sajūta, ka šīs attiecības ir pārāk svarīgas, lai sabojātu muļķības pēc. Stāstu par to tāpēc, ka tie bija iemesli, kādēļ es pārvarēju savus aizspriedumus un nolēmu izmēģināt RigaBrain®. Manam draugam arī mūsu attiecības ir tikpat svarīgas, un arī viņš nolēma ņemt dalību šajā pasākumā.

Kopā apmeklēju 20 seansus visas vasaras garumā. Rezultātā jau samērā ātri parādījās lielas darba spējas. Agrāk man bija grūti izturēt garu un saspringtu darba dienu, pēc darba atnācu mājās un bezspēkā aizmigu. Tagad darbs sokas vieglāk, varu izdarīt vairāk un labāk, un produktīvi strādāt praktiski 12 stundas ar nelieliem pārtraukumiem.

Daudzi pēc šiem seansiem atzīmēja vajadzību pēc kārtības, es neesmu izņēmums un sakārtoju savus pierakstus, kas gadiem krājās kaudzē, kārtības ieviešana un vides ap sevi pārveidošana un pielāgošana turpinās visu laiku.

Daudz mierīgāk uztveru negācijas un intrigas, gan tādas, kas skar mani personīgi, gan provokācijas vispār. Pie tā pieskaitu arī mierīgāku un pārdomātāku braukšanu pie stūres.

Kas attiecas uz veģetatīvo distoniju - ir krietni jūtama uzlabošanās, taču šad tad vēl gadās šīs sajūtas, bet ļoti maz.

Vispārējā noskaņa un skatījums uz dzīvi ir pozitīvāks! Jūtu, ka savādāk baudu svētkus un citus patīkamus notikumus. Agrāk no dažādiem svētkiem vairījos, tas viss likās stulbi un nevajadzīgi, kā tāds Grinčš, tad tagad gribas teikt - "es atļaujos baudīt svētku prieku".

Ar draugu mums abiem šie seansi ir devuši spēju vienam otru dziļi un patiesi izprast (nevis ar prātu saprotu, bet nespēju pieņemt), daudzi traucēkļi ir novērsti un problēmas izrunātas, savstarpējā uzticība vairojusies, liekas - tuvākas un brīvākas divu cilvēku attiecības vairs nevar būt.


Pēc ilgās alkohola nelietošanas visas vasaras garumā, biju noilgojusies pēc vīna un domāju, ka nu tik vienu pēc otra garšošu, sakrājušās dažādas pudeles, liels bija mans pārsteigums, kad izrādījās, ka vīns vairs tā īsti vairs negaršo un ja parādās reibums, tas liekas tik nepatīkams, ka nemaz vairs negribas to sajust.


Kopsummā ieguvums pret finansiāliem izdevumiem ir liels, un tas ir tā vērts. Iesaku RigaBrain® seansus visiem, kas nejūtas harmonijā ar sevi un kam ir sajūta, ka viss jau ir zaudēts. Var jau būt, ka tā ir apstākļu sakritība un placebo, taču tad tā ir daudzu lietu sakritība un tas jau ir aizdomīgi :D


Paldies RigaBrain®! Zinu, ka man ir kur iet, kad ir sajūta, ka vajag drusku uzlabot savu dzīves kvalitāti!


Uzzini vairāk par RigaBrain® piedāvātajām iespējām https://www.RigaBrain.com


Zināšanai: Individuālus gadījumus un statistiku nedrīkst vispārināt. Sasniegumi un rezultāti katram cilvēkam ir individuāli, un seansu daudzums katram ir atšķirīgs. Uzzini vairāk par RigaBrain® seansiem https://www.RigaBrain.com/pieteikties

bottom of page