Kristīnes Blauas atsauksme (VIDEO)
top of page
Brain Rembrandt style 3.png
Notebook_edited.png

Kristīnes Blauas atsauksme (VIDEO)

Kristīne Blaua dzīvo Īrijā, Korkā, divus gadus. Šajā laikā viņa apmeklējusi RigaBrain® seansus četras reizes. Pirms pāris gadiem Kristīne izlēca ar izpletni. Diemžēl neveiksmīgi – kakla skriemeļu traumas rezultātā viņai bija lēkmes, kuru laikā sieviete nespēja nedz redzēt, nedz runāt. Tā tika pavadīti smagi pieci gadi. Šajā laika posmā ārsti savu iespēju robežās Kristīni sakārtoja – skriemeļi tika salikti vietā, arī ar analīzēm viss bija kārtībā. Bet komunikācijā ar cilvēkiem Kristīne pastāvīgi izjuta spriedzi, jo mērķtiecīgi nodalīja šo negadījumu no savas ikdienas. Ārēji jau neviens neredzēja, kas Kristīnē notiek, kā viņa jūtas. No šī notikuma viņa nespēja psiholoģiski atbrīvoties – viņu nemitīgi māca bailes, depresija, izjūta, ka apkārt ir tikai četras melnas sienas, no kurām nevar atbrīvoties. Visparastākie ikdienas notikumi likās nepaveicami.


Kristīne uzsver – RigaBrain® ir viens no nozīmīgākajiem pavērsieniem. Seansi, vide, kvalitāte, attieksme un drošības izjūta – to visu Kristīne pieredzēja, viesojoties RigaBrain® kabinetā. Viņa saka: „Tas bija kā rokas sniedziens manai situācijai,” aktivizējot pēdējos viņas būtības pašos dziļumos paslēptos spēkus.


Jau pēc pirmā seansa Kristīne juta, kā viņas organisms „prasa” sev trūkstošās vielas. Viņa respektēja sava organisma „vēlmes” un rezultātā izjuta acīmredzamu atšķirību starp dienu pirms un pēc seansa.


Kristīne sāka sakārtot sevi. „Putra galvā” pamazām vērtās par sakārtotību, un sieviete beidzot atkal atsāka sevi pieņemt. Pēc ilgiem laikiem viņa atkal sajuta prieku un laimi, jo redzot rezultātu, parādījās arī motivācija un gribēšana tikt ārā no esošās situācijas un izjūtām.


Viņa saka un iesaka ikvienam: „Šodien man ir prieks dzīvot, jauni hobiji, es redzu savu nākotni gaišāku. Tas dod spēku. (..) Nav nekādu mīnusu, nav nekāda neloģiska viedokļa par smadzeņu nespēju ražot tos pašus laimes hormonus. Tās to spēj! (..) Nāciet uz RigaBrain®, strādājiet ar sevi, un seansi Jums palīdzēs. 100%. RigaBrain® ir dzīvības eliksīrs.”


Kristīne stāsta:




bottom of page