RigaBrain® klienta stāsts, kā seansi palīdzēja profesionālā jomā - finanšu nozarē
top of page
Brain Rembrandt style 3.png
Notebook_edited.png

RigaBrain® klienta stāsts, kā seansi palīdzēja profesionālā jomā - finanšu nozarē


„Saistībā ar manu profesionālo darbību es ieguvu ievērojami pozitīvus rezultātus. Es esmu padomdevējs finanšu jautājumos un ikdienā palīdzu saviem klientiem pieņemt svarīgus un nozīmīgus finanšu lēmumus. Iepriekš es biju pārņemts ar papīru darbiem, gatavojoties pirms tikšanās ar klientu un vienmēr stresa pārpilns.



Es pat nenojautu un nevarēju apzināties, ka ir arī savādāks veids, kā strādāt manā profesijā ar tik pat labiem un vēl labākiem rezultātiem. Pēc pāris sesijām, es ievēroju izmaiņas tajā, kā es sagatavojos pirms tikšanās ar klientu. Man nebija nepieciešamības pēc atkārtotiem jautājumiem sev. Es neiegrimu dziļās un neproduktīvās analīzēs. Es spēju sagatavot pārliecinošas rekomendācijas ar pārliecību un noteiktību, zinot, ka mans klients saņems vislabāko padomu, kā sasniegt viņa izvirzītos mērķus. Šīs izmaiņas man nozīmē ļoti daudz un tās ir milzīgas priekš manis (pajautājiet, jebkuram manam kolēģim). Es biju un esmu vislabākais finansu padomdevējs birojā, bet es nespēju šo padomu nodot saviem klientiem. Rezultātā: es spēju savus ieteikumus izklāstīt klientiem saprotamā viedā un ar 100% pārliecību, sasniedzu savu noteikto un vēlamo gada ienākumu mērķi un apkalpoto klientu skaitu, sasniedzot klienta mērķus par vienu gadu jau septembrī. Rezultātā man nācās pārskatīt savu ienākumu līmeņa mērķi šim gadam un to ievērojami palielināt, jo es spēju darboties daudz efektīgāk.”"


Zināšanai: Individuālus gadījumus un statistiku nedrīkst vispārināt. Sasniegumi un rezultāti katram cilvēkam ir individuāli, un seansu daudzums katram ir atšķirīgs. Uzzini vairāk par RigaBrain® seansiem https://www.RigaBrain.com/pieteikties

bottom of page