RigaBrain® kliente par dusmu lēkmēm
top of page
Brain Rembrandt style 3.png
Notebook_edited.png

RigaBrain® kliente par dusmu lēkmēm


RigaBrain® klientes teiktā tiešs citāts: “Man ir dusmu lēkmes, no kurām cieš mani tuvākie cilvēki un mani bērni. Psihoterapeiti un dziednieki nevarēja palīdzēt, vismaz tie, kurus apmeklēju. Tādēļ meklēju alternatīvas iespējas.


Pirmā seansa laikā, aizverot acis, es redzēju kā es peldu ūdenī. Pirmās trīs dienas pēc seansa, kas ilga tikai 15 minūtes, es jutos ļoti labi. Es sajutu tūlītēju iedarbību kā pēc kādas procedūras, piemēram, tevi fizioterapteits izkustina un tu pēc apmeklējuma sajūti vieglumu muskuļos. Līdzīgi ir arī šo treniņa seansu – tas palīdz iekustināt smadzenes. Jo efekts bija ievērojams un pat kolasāls. Braucu mājās un sajūta kā pats Dievs būtu manī iegājis, smaids pa visu seju. Nākamajās dienās es biju pavisam cits cilvēks. Parasti es uz visiem kliedzu un bļauju, tagad pati nepazīstu sevi – mierīgi runāju, nav dusmu, pazudis slinkums, samazinājusies pārmērīgā apetīte, vairāk enerģijas, visu laiku girbās kaut ko darīt un vairs nevar vienkārši sēdēt pie TV, ceļos augšā un šiverēju pa mājām. Gribu šo sajūtu, stāvokli saglabāt. Es pati neticēju, ka kaut kas tāds maz ir iespējams.”


Zināšanai: Individuālus gadījumus un statistiku nedrīkst vispārināt. Sasniegumi un rezultāti katram cilvēkam ir individuāli, un seansu daudzums katram ir atšķirīgs. Uzzini vairāk par RigaBrain® seansiem https://www.RigaBrain.com/pieteikties

bottom of page