Smadzeņu darbības līdzsvarošanas centrā uzlabota treniņu sistēma
top of page
Brain Rembrandt style 3.png
Notebook_edited.png

Smadzeņu darbības līdzsvarošanas centrā uzlabota treniņu sistēma


No 2018. gada marta mēneša RigaBrain® uzsāk darbu ar visjaunākajām trešās paaudzes NeurOptimal® iekārtām. Smadzeņu darbības līdzsvarošanas treniņi ir kļuvuši efektīvāki un pieejamāki interesentiem.


KĀDAS IR JAUNĀS VERSIJAS PRIEKŠROCĪBAS?

  1. RigaBrain® pakalpojumus Latvijā izmanto personas ar augstu intelektuālo noslodzi, mūziķi, sportisti un radošas personas.

  2. RigaBrain® ir oficiālais un vienīgais šo tehnoloģiju pārstāvis Baltijas reģionā, kas nodrošina arī oficiālo tehnoloģiju apmācību un sertifikāciju.

  3. To lietot var ikviens! Seansu sākam ar dažiem klikšķiem! Tieši sistēmas vienkāršības un ērtās izmantojamības dēļ šobrīd tehnoloģijas ir tik intuitīvas un viegli saprotamas, ka varam piedāvāt tās izīrēt un pēc paša iniciatīvas lietot ikvienam mūsu klientam un interesentam. Vairāk informācijas – šeit!

  4. Lielāks hercu diapazons! Atjaunotajā versijā iekļauti arī augstie herci, un nu smadzenes sevi atspoguļo līdz pat 63 Hz diapazonā.

  5. Automatizēti seansa “pirms” un “pēc” mērījumi. Atsakāmies no sākuma un noslēguma ierakstiem.

  6. Atjaunota treniņu mūzikas un vizuālā materiāla bāze. Grammy balvas ieguvējs Džefs Bova ir radījis jaunu skaņdarbu speciāli atjaunotajai versijai. Arī vizuālais materiāls, ko varam izvēlēties skatīties treniņa laikā, kļuvis dažādotāks un izteiksmīgāks.

Vairāk informācijas un pieteikšanās seansiem, rakstot uz info@rigabrain.com vai zvanot pa tālruni 27771821.

bottom of page