5 padomi, kā pārvarēt lidojuma fobiju un doties nākamajā lidojumā
top of page
Brain Rembrandt style 3.png
Notebook_edited.png

5 padomi, kā pārvarēt lidojuma fobiju un doties nākamajā lidojumā

Daudziem cilvēkiem lidošana ir viena no visbaismīgākajām lietām, ko var iedomāties. Un dažiem tas var būt patiesi biedējoši – līdz tam, ka viņi pat nevar iekāpt lidmašīnā. Citiem tās ir tikai bailes no domas par lidošanu.


Neatkarīgi no iemesla lidojuma fobija ir reāla problēma, kas var padarīt ceļošanu sarežģītu vai pat ne neiespējamu.

Šeit ir 5 svarīgi padomi , kas palīdzēs pārvarēt lidojuma fobiju un doties nākamajā lidojumā:


1. Izprotiet bailes


Pirms visa cita, jums ir jāsaprot savas bailes. Kas ir tas, kas liek jums tik ļoti baidīties? Vai jums vispār ir bail no lidošanas vai ir kāds cits iemesls? Vai jums ir bail atrasties slēgtā telpā? Varbūt, tas, ka nespējat kontrolēt situāciju lidmašīnā, kā tas varētu būt auto, ko var apstādināt? Tiklīdz jūs zināt savu baiļu sakni, varat sākt to risināt.


2. Izveidojiet plānu


Pirms kaut kur dodaties, sastādiet plānu. Ko tu darīsi, lai pārvarētu savas bailes? Vai jūs gatavojaties veikt kādu izpēti iepriekš? Vai arī jūs gatavojaties izmēģināt dažas metodes, kas ir izdevušās citiem? Jo vairāk esat gatavs, jo vieglāks būs ceļojums.


3. Veikt vienu soli vienlaikus


Tas, ka esat izveidojis plānu, nenozīmē, ka jums ir jāiet uz visu uzreiz. Veiciet vienu soli un skatiet, kā jūsu ķermenis reaģē. Ja bailes ir pārāk spēcīgas, apstājieties turpat. Bet, ja varat tikt garām pirmajam solim, turpiniet.


4. Prakse, prakse, prakse


Jo vairāk lidosiet, jo vieglāk kļūs. Bet pat tad, ja jūs lidojat tikai vienu vai divas reizes gadā, tas joprojām ir labāk nekā nekad nelidot. Lidojiet nelielās devās un katru reizi pakāpeniski palieliniet laiku, ko pavadāt gaisā.


5. Saņemiet atbalstu


Ja jums šķiet, ka lidošana joprojām ir pārāk sarežģīta, apsveriet iespēju meklēt atbalstu. Ir daudzi cilvēki, kuri ir pārvarējuši bailes no lidošanas, un viņi var dalīties ar jums savos padomos un trikos.


Secinājums


Pārvarēt lidojuma fobiju ir iespējams, taču tas prasa daudz smaga darba un centības. Ņemot vērā šos padomus, jūs esat ceļā uz veiksmīgu ceļojumu.


RigaBrain® pieredzē ir vairāki gadījumi, kur cilvēki ir atzīmējuši bailes no lidošanas, bet pēc izietajiem seansiem atzīst, ka bailes lidot un trauksme pirms lidojumiem ir būtiski mazinājusies vai pat pazudusi pavisam!


Trauksme ir neoptimālas smadzeņu darbības radītājs. Tiec vaļā no neoptimālas smadzeņu darbības ar RigaBrain® seansiem. Klīniski pierādīts un neinvazīvs! https://www.rigabrain.com/pieteikties





bottom of page