Dinamiskais neirofīdbeks un depresija
top of page
Brain Rembrandt style 3.png
Notebook_edited.png

Dinamiskais neirofīdbeks un depresija

Neviena sistēma, kas apgalvo, ka spēj palīdzēt pret depresiju, visticamāk nav pilnīga, jo iedarbojas tikai uz vienu konkrētu punktu smadzenēs. Preparāti un ārstniecības metodes parasti rada īstermiņa uzlabojumus, jo ietekmē noteiktu punktu un ir invazīvi.

Dinamiskā NeurOPTIMAL smadzeņu treniņu sistēma, kas ir RigaBrain seansu pamatā, ir unikāla pieeja ar dabisku tehnoloģiju. Tā tikusi attīstīta vairāk nekā 50 gadus, un ar tās palīdzību ar smadzenēm tiek strādāts nelineārā veidā. Smadzenes un CNS ir vienota sistēma, nevis dažādu, savā starpā nesaistītu apvidu kopa, kā tas bijis pieņemts agrākajos pētījumos. Smadzenes tiek trenētas no mirkļa uz mirkli.

Dinamiskā NeurOPTIMAL sistēma atrod disfunkcionālus smadzeņu darbības modeļus, ko dēvē par perturbāciju (no angļu valodas vārda „perturb” – satraukt, darīt nemierīgu), un kas rada cilvēkos trauksmi. Šos momentus fiksē pārrāvumi mūzikā, ko klausāties. Šie pārrāvumi informē smadzenes par to, ko tās nupat izdarījušas. Smadzenes funkcionē ar mērķi izdzīvot, tāpēc tās pielāgo savu darbību daudz mierīgākam stāvoklim.

Īsumā tas ir viss, kas ir atklāts pēdējo 15 gadu laikā, un tas ir pats nozīmīgākais atklājums, kopš tika pierādīts, ka Zeme nav visuma centrs (tas savukārt notika tikai pirms 400 gadiem).

Perturbācija izraisa depresiju, trauksmi, fokusēšanās grūtības, UDS/UDHS, nepietiekami labu darba izpildi, mācīšanās problēmas, posttraumatisko stresu, galvas smadzeņu ievainojumus u.c. Visi šie traucējumi pārslogo cilvēka CNS, bet smadzenes spēj pārorganizēt sevi un mainīt šo sistēmu, ja zina, kuras vietas jālabo.

Smadzenes ir instinktīva, uz adaptāciju vērsta sistēma, un cilvēks nebūtu dzīva būtne, ja tās neprastu pielāgoties ikdienai, no momenta uz momentu, atbildot uz jautājumiem „kur es esmu?” vai „kas šajā mirklī ir atšķirīgs no citiem?”

Tādēļ, lai kāds arī būtu simptoms, mūsu iekšēja sistēma spēj sevi padarīt pietiekami efektīvu, lai no tā atbrīvotos. Pēc 3,1 miljoniem stundu šīs metodes izmantošanas dinamiskās NeurOPTIMAL sistēmas treneri ir pierādījuši, ka tā ir visefektīvākā, mūsdienās pieejamā metode.

Cerams, ka šis apkopojums palīdzēs jums labāk izprast Dinamiskā NeurOPTIMAL neirofīdbeka metodes un jūsu smadzeņu darbību.

Statistika: pēc 20 RigaBrain seansiem depresijas radīto seku samazināšanos atzīmē 83,7 % klientu!


105 views
bottom of page