RigaBrain® smadzeņu treniņi palīdz tikt galā ar trauksmi un panikas lēkmēm
top of page
Brain Rembrandt style 3.png
Notebook_edited.png

RigaBrain® smadzeņu treniņi palīdz tikt galā ar trauksmi un panikas lēkmēm

Dalāmies ar pieredzes stāstiem no mūsu sadarbības partneriem, kas strādā ar NeurOptimal® Neurofeedback tehnoloģijām.


Lūk, ko stāsta viens no smadzeņu treneriem:

"Manā pieredzē ir vairāki veiksmes stāsti, kurus pievienot atsauksmju listei. Padalīšos ar diviem no tiem.



Sieviete, kas apguva māszinības, vairākas reizes bija izkritusi eksāmenos trauksmes, koncentrēšanās grūtību un citu psiholoģisku grūtību dēļ, kuru rezultātā viņa atbildes vienkārši centās uzminēt. Tad viņa uzsāka neiroloģiskās atgriezeniskās saites treniņus, kurus apmeklēja divas reizes nedēļā. Pēc laika viņa ne tikai nokārtoja eksāmenu, bet ieguva par 200 punktiem labāku rezultātu, kā iepriekšējā reizē. Viņa aprakstīja jaunās izjūtas – miers, koncentrēšanās un stabilitāte.


Otrs stāsts ir par sievieti, kura apmeklēja neiroloģiskās atgriezeniskās saites treniņus, jo nesen bija izšķīrusies no partnera, kas nemitīgi viņu aizvainoja un emocionāli aizskāra. Turklāt viņai bija fobija ilgstoši atrasties automašīnā, no kuras viņa cieta jau 10 gadus. Šī fobija ļoti negatīvi ietekmēja viņas dzīvi. Panikas lēkmes, kuras šī sieviete arī regulāri piedzīvoja, bija sprādzienveidīgas. Pēc 12 sesijām viņas fobija bija izzudusi, un sieviete varēja ar pārliecinātību un mieru pati aizbraukt apciemot savus vecākus."


Zināšanai: Individuālus gadījumus un statistiku nedrīkst vispārināt. Sasniegumi un rezultāti katram cilvēkam ir individuāli, un seansu daudzums katram ir atšķirīgs. Uzzini vairāk par RigaBrain® seansiem https://www.RigaBrain.com/pieteikties

bottom of page