Mazinās trauksme un kontrole
top of page
Brain Rembrandt style 3.png
Notebook_edited.png

Mazinās trauksme un kontrole

Elīna stāsta par izjūtām un novērojumiem pēc RigaBrain® smadzeņu darbības uzlabošanas treniņiem.


"Kādreiz biju šis sasaistītais, nervozais, bieži sarkstošais un kautrīgais cilvēks, kam bail sevi izpaust, kuru ļoti ietekmē apkārtējo viedoklis, kuru ar un bez iemesla moka trauksmes, kuram ik pārdienu ir grūti komunicēt ar apkārtējiem, kuru satraukums no otra cilvēka klātbūtnes var tā pārņemt, ka ar problēmām uztveru, ko tas man saka, kuram iekšā sēž analizētājs, kas prātā atkārto ikvienu iepriekš izteikto teikumu un soda, ja kaut kas no pateiktā nav īsti labi noformulēts, nav pasniegts vislabākajā iespējamā veidā, nav pasniegts maksimāli saprotami. Biju cilvēks, kam neatbildēti eksistenciālie jautājumi izraisīja depresiju vismaz reizi nedēļā. Cilvēks, kas jūtas ne savā vietā, ne ar īstajiem cilvēkiem blakus.



Pateicoties smadzeņu treniņam, pašlaik izdzīvoju periodu, kad katra jauna diena man par sevi atklāj ko jaunu."


Kas mainījies pēc smadzeņu treniņa?

"Paaugstinājusies vienaldzības sajūta pret ārējiem notikumiem. Palielinājies iekšējais miers, stabilitāte. Samazinājusies tolerance, pacietības pret lietām, kas agrāk tika, tā teikt, pieciestas. Samazinājusies iztapība pret apkārtējiem, kuriem agrāk mēģināju izpatikt – bieži meklēju labākos vārdus, kā izteikties, pārspīlēti domāju, kā otrs jūtas, kā uztver, pašai no tā bija ļoti grūti. Esmu kļuvusi vienkāršāka un patiesāka, spēju bez lieka satraukuma un emocijām izteikt arī to, kas mani neapmierina. Nav vairs baiļu un panikas sajūta no svešiem cilvēkiem. Mazāk uztrauc citu viedoklis, domas. Vairāk sāku apzināties, kāda izskatās mana dzīve, ja visu laiku dzīvoju kā tādā miglā, pakļāvos straumei, nejaušiem, citu diktētiem apstākļiem, tad tagad pati sāku veidot sev tīkamu realitāti.


Parādījies skaidrāks skats, apjaušu savu dzīvi no malas, pievēršu uzmanību, kas tajā notiek un kā jūtos. Parādījusies lielāka mīlestības sajūta pret sevi, gribas ēst veselīgi, nodarboties ar fiziskām aktivitātēm, nedarīt sev pāri, atbrīvoties no visām sevis radītajām situācijām, kurās nākas dzīvot stresā. Prieka un pacilātības sajūtu gan neizjūtu, drīzāk esmu vairāk depresīva, bet gribas teikt, ka konstruktīvi depresīva, ka mana depresija mainījusi formu, ka tā nav tikai tāda, kas uznāk un pāriet vienmēr vienā un tai pašā formā bez risinājuma, bet drīzāk sajūta, ka tā pie kaut kā novedīs, ka būs kāds rezultāts. Mēģinu aktīvi darboties, lai atrisinātu sevis nomokošos eksistenciālos jautājumus, kā atrast sevi piemērotāko vietu, lai pilnīgāk izmantotu savas spējas, dotu maksimālu labumu citiem un sajustu gandarījumu.


Labprāt dotos pie Jums vēl RigaBrain®. Vēlos sasniegt vēl labākus rezultātus, kļūt vēl mierīgāka, harmoniskāka, gaišāka, apzinātāka, skaidrāk domājoša, vēlētos, lai jūs palīdzat manām smadzenēm sasniegt to ozolu, uz kuru tiecas zīle."


Zināšanai: Individuālus gadījumus un statistiku nedrīkst vispārināt. Sasniegumi un rezultāti katram cilvēkam ir individuāli, un seansu daudzums katram ir atšķirīgs. Uzzini vairāk par RigaBrain® seansiem https://www.RigaBrain.com/pieteikties



bottom of page