RigaBrain® kliente par sajūtām seansa laikā un pēc tā
top of page
Brain Rembrandt style 3.png
Notebook_edited.png

RigaBrain® kliente par sajūtām seansa laikā un pēc tā

Paldies par brīnišķīgo pieredzi RigaBrain® seansa laikā un pēc tā! Jau pats apmeklējums: telpas mājīgums un siltā attieksme, liegā mūzika, tēja, pleds, kurā ietīties, un skaistie attēli uz priekšā noliktā ekrāna - tas viss radīja dziedināšanas procesu, jau tikai ienākot.



Un pats seansa process mīkstajā krēslā, ievīstoties siltā pledā - atpūta garam un dvēselei kā labākajā SPA. Un tomēr jau tāpat dziedinošajai videi un pieredzei vēl saņēmu dziedināšanu ar zinātnes, precīzāk, neirozinātnes palīdzību, kuras ietekmi jūtu joprojām! Kaut jau trešo dienu mazliet sāp galva (ik pa brīdim un nu jau gandrīz pārgājis), manī iekšā ir tāds miers un harmonija, kādu sen nebiju jutusi. Lietas, kuras iepriekš būtu satraukušas vai izvedušas no pacietības, uztveru ar tādu mieru un pieņemošu mīlestību... Nav vārdiem aprakstāms, cik ļoti sajūtas ir mainījušās. Pat ja neprotu tās noformulēt... Ir sajūta, ka iekšā galvā un dvēselē kāds ir iededzis gaismu :) Paldies!


Zināšanai: Individuālus gadījumus un statistiku nedrīkst vispārināt. Sasniegumi un rezultāti katram cilvēkam ir individuāli, un seansu daudzums katram ir atšķirīgs. Uzzini vairāk par RigaBrain® seansiem https://www.RigaBrain.com/pieteikties

bottom of page