RigaBrain® klientu atsauksmes tikai pēc dažiem seansiem
top of page
Brain Rembrandt style 3.png
Notebook_edited.png

RigaBrain® klientu atsauksmes tikai pēc dažiem seansiem

Strādājot ar klientiem, regulāri piefiksējam izmaiņas, par kurām mūsu apmeklētāji stāsta no seansa uz seansu. Lūk, spilgtākās!


Pēc 2 seansiem: "Stabilitāte emocionālas slodzes gadījumos, izmaiņas uzvedībā - jēgpilnas kustības, mazā, sīkā knosīšanās izzudusi, var sasaistīt iegūto informāciju ar jau esošo, darbaspēju palielināšanās, atmiņas uzlabošanās."




Pēc 5 seansiem: "Esmu mierīgāka. Manas emocijas vairs nav ''nekontrolējamas'', proti, man neuzbrūk pēkšņas histērijas ar vai bez raudāšanas lēkmes. Tas gan nenozīmē, ka pilnībā valdu pār savām emocijām, protams, ka prieks, skumjas, aizkaitinājums ir jūtams, bet ''veselīgās'' devās - ar iemeslu un ''izskaidrojami''. Es varu savas domas nofokusēt uz to, ko gribu, bet - ne pilnīgi katru dienu."


Pēc 4 seansiem: "Mazāk raustu valodu. Mazāk laika vajadzēja, lai iegaumētu dzejoli. Atkārtojot dzejoļus, prāts mazāk gāja aplinkus."


Pēc 2 seansiem: "Viegli pieņemt lēmumus, izvēlēties. Mierīga un pārliecinoša attieksme pret saviem lēmumiem. Pašvērtējums mainījies (pārliecinātība par savām darbībām) un neuztraucos, kad vajag aizstāvēt savu viedokli (par šo mazliet jāpiestrādā, lai vispār gribētu to darīt :)). Cenšos fiksēt, vai esmu atslābinājusies - pievēršu tam uzmanību. Man šķiet, ka pat atšķiru, kad manas emocijas nosaka virzību un varu izsvērt, vai to vajag!

Dzīvesprieks un pozitīvisms manī vairs neprasa atbalstu no apkārtējiem - ļoti labs rezultāts. Ļoti priecājos. :)"


Pēc 1 seansa: "Iekšēja miera sajūta, skaidrāka galva."


Pēc 1 seansa: "Pirmais seanss manī radīja prieku un cerības. Iepriekš noklausītā lekcija atbilst patiesībai, daudzas sajūtas bija tieši tādas kā stāstat, līdz ar to process rada uzticību. Šodien jūtos labi, darbīga un ceru, ka tas nebeigsies :) Paldies!"


Zināšanai: Individuālus gadījumus un statistiku nedrīkst vispārināt. Sasniegumi un rezultāti katram cilvēkam ir individuāli, un seansu daudzums katram ir atšķirīgs. Uzzini vairāk par RigaBrain® seansiem https://www.RigaBrain.com/pieteikties

bottom of page