RigaBrain® klienti par bērniem
top of page
Brain Rembrandt style 3.png
Notebook_edited.png

RigaBrain® klienti par bērniem

Smadzeņu treniņus RigaBrain® apmeklē arī bērni. Lūk ko par rezultātu saka bērnu vecāki:




  • "Mūsu dēls Jānis jau 9 mēnešus tiekas ar Pēteri, gūstot lielus panākumus. Viņa uzmanība, attieksme un sadarbības līmenis ir uzlabojies ne tikai mājās, bet arī skolā. Tālāk ir minēti daži viņa skolotāja komentāri no pēdējās liecības. „Viņa uzcītība ir laba, un viņš uzsāk īstenot stratēģijas, kas palīdz kontrolēt viņa uzmanību… kopumā Jāņa spēja koncentrēties uz lasīšanas un rakstīšanas uzdevumiem ir uzlabojusies, un ārkārtīgi lielā mērā ir uzlabojusies viņa uzmanība mazu grupu darbībās.”"


  • Uzlabojas Vestibulārais aparāts


  • "Pēc seansa apmeklējuma jūtami uzlabojās bērna uzvedība, kuru varētu noraksturot kā līdzsvarotāku. Paldies!"


  • “Paldies, RigaBrain®, par iespēju, kas tiek piedāvāta. Mans 10 gadīgais bērns lēnām atplaukst un izjūt arvien vairāk prieka, aizmirstot neapmierinātību.


  • "Pēc viena RigaBrain® seansa: mācībās uzlabojums redzams: ja pirms tam pa diviem burtiem lasīja kopā, tad tagad jau mazu vārdiņus vienā nolasa bez burtošanas. Ja pirms tam, lai butu atpazītu, nācās ņempt palīglīdzekļus talkā kā piemēram bildīte ar zīmējumu. Ir domāšana uzlabojusies"


  • Mamma par dēlu: "Viņam tekošāk padodas lasīšana, vairs nejauc burtus, ir līdzsvarotāks un mierīgāks, matemātika arī labāk sokas, jo sācis pats rēķināt sarežģītos teksta uzdevumus. Galva vairs nesāp, ja ļoti jākoncentrējas."


  • “Meita pēc viena seansa ar mani sākusi runāt daudz mierīgāk un pozitīvāk, vairs nav tas negatīvisms, kas bērnā bija.”


  • ”Dēls pēc viena seansa apmeklējuma labāk sācis gulēt un nav vairs agresijas/dusmu izvirdumi.”

Zināšanai: Individuālus gadījumus un statistiku nedrīkst vispārināt. Sasniegumi un rezultāti katram cilvēkam ir individuāli, un seansu daudzums katram ir atšķirīgs. Uzzini vairāk par RigaBrain® seansiem https://www.RigaBrain.com/pieteikties



bottom of page