Bērns kļūst zinātkārs
top of page
Brain Rembrandt style 3.png
Notebook_edited.png

Bērns kļūst zinātkārs

RigaBrain® kliente Sallija stāsta: "Manam mazdēliņam trīs gadu vecumā (tagad 7 gadi) konstatēja attīstības traucējumus un vieglus autiskā spektra traucējumus. Ievērojām visus ārstu ieteikumus."


Gadu Gustavs apmeklēja bērnudārzu bērniem ar runas traucējumiem. Turpināja apmeklēt parasto bernudārzu, kur divas reizes nedēļā bija nodarbības ar speciālo pedagogu. Turpinājām nodarbības ar ergoterapeitu un dažādiem citiem speciālistiem. Šīs nodarbības Gustavam bija ļoti vertīgas. Taču tas bija darbs ar sekām, kas noteikti arī ir vērtīgi un jādara.


Kā zināms, visu šādu bērnu attistīstības īpatnību cēlonis ir atšķirības smadzeņu darbībā.



Mēs ticam RigaBrain®, jo šī metode piedāvā darbu ar visa cēloni, kas ir vienīgais veids, kā patiesi gūt ievērojamus panākumus. Un stāsts par Gustavu to pierāda. Ievēroju, ka Gustavs jau pēc pirmās RigaBrain® seansa reizes beidzot kļuva par “Kāpēcīti”. Ir tik pierasts, ka vairums bērnu tādi kļūst aptuveni no 3 gadu vecuma. Mūsu zēnam tas notika 7 gadu vecumā pēc pirmās vizītes RigaBrain®. Visu mājupceļu, skatoties laukā pa autobusa logu, zēns uzdeva man jautājumus: “Kas tas?, Kāpēc tas? Kas tad notiktu, ja?...”

Mīļie jūs, vecāki, kuriem mazliet apnikuši šie mūžīgie jautājumi – jūs tikai varat minēt, kādu prieku tas sagādāja mums! Mēs turpinām seansus RigaBrain® kabinetā, jo redzam, ka Gustavs strauji attīstās un apgūst prasmes, kas nepieciešamas lai Gustavs izaugtu laimīgs!


Sirsnīgs paldies RigaBrain® saimniekiem: Pēterim un visai komandai"


Zināšanai: Individuālus gadījumus un statistiku nedrīkst vispārināt. Sasniegumi un rezultāti katram cilvēkam ir individuāli, un seansu daudzums katram ir atšķirīgs. Uzzini vairāk par RigaBrain® seansiem https://www.RigaBrain.com/pieteikties

bottom of page