RigaBrain® klienti par drosmi, lēmumu pieņemšanu un mērķu sasniegšanu
top of page
Brain Rembrandt style 3.png
Notebook_edited.png

RigaBrain® klienti par drosmi, lēmumu pieņemšanu un mērķu sasniegšanu

  • "Ir pagājuši tikai trīs mēneši, bet sajūta, ka ir pagājis krietni ilgāks laiks.

Ir piepildījušies vairāki mērķi, kuri šķita, ka šogad nepiepildīsies. Viens no tiem piedalīšanās starptautiskā konferencē, iespēja radās jau tikai vienu mēnesi pēc intensīvā seansu kursa. Turklāt es aizbraucu nevis uz vienu, bet divām starptautiskām konferencēm, divās valstīs un nesaistītos projektos.

Esmu kļuvusi daudz mierīgāka, organizētāka, apmierinātāka ar dzīvi. Protu novērtēt patreizējā mirkļa skaistumu un neatkārtojamību.



Šajos trīs mēnešos esmu izlasījusi daudz vairāk grāmatu nekā iepriekš divos gados. Vairāk novērtēju sevi un jebkurā dzīves sfērā ieklausos sevī, pirms pieņemu lēmumu.

Ir krietni mainījusies mana attieksme pret citiem cilvēkiem, par cilvēku vairs nespriežu pēc pirmā mirkļa iespaida, bet skatos daudz “dziļāk”."


  • "Esmu piedzīvojusi grandiozas pārmaiņas savā dzīvē. Beidzot atļaujos darīt to, kas pašai patīk un sagādā gandarījumu, līdz ar to mana dzīve ir kļuvusi daudz piepildītāka un interesanta man pašai.

Ja agrāk vairāk paļāvos uz citiem cilvēkiem, ka tie iekrāsos manu ikdienu un padarīs to aizraujošāku, tad šobrīd mana emocionālā labsajūta nav pakārtota citu cilvēku emocijām vai rīcībai, es pati pieņemu lēmumus un īstenoju savus sapņus. Tas ir tik aizraujoši!"


  • "Vieglāk pieņemu lēmumu pie izvēles iespējām un „nešaustu” sevi par nepareizu izvēli vai kādu neizdošanos.

Pirms seansiem es bieži apzināti domāju un izvēlējos būt laimīga, man tas prasīja zināmu prāta piepūli. Tagad, manuprāt, tas notiek automātiski, šī sajūta manī vienkārši ir un es to izjūtu neatkarīgi no ārējiem apstākļiem. Ārējie apstākļi ( kas būtībā nav mainījušies) un cilvēki daudz mazāk ietekmē to, kā es būtībā jūtos. Es to varētu definēt arī kā stabilāku pašvērtību."


  • Pēc 2 seansiem

Viegli pieņemt lēmumus, izvēlēties. Mierīga un pārliecinoša attieksme pret saviem lēmumiem. Pašvērtējums mainījies (pārliecinātība par savām darbībām) un neuztraucos kad vajag aizstāvēt savu viedokli (par šo mazliet jāpiestrādā, lai vispār gribētu to darīt :) Cenšos fiksēt vai esmu atslābinājusies-pievēršu tam uzmanību. Man šķiet, ka pat atšķiru kad man emocijas nosaka virzību un varu izsvērt vai to vajag!

Dzīvesprieks un pozitīvisms manī vairs neprasa atbalstu no apkārtējiem -ļoti labs rezultāts. Ļoti priecājos :)


Zināšanai: Individuālus gadījumus un statistiku nedrīkst vispārināt. Sasniegumi un rezultāti katram cilvēkam ir individuāli, un seansu daudzums katram ir atšķirīgs. Uzzini vairāk par RigaBrain® seansiem https://www.RigaBrain.com/pieteikties

bottom of page