RigaBrain® klienti par ieguvumiem pēc 10 seansiem
top of page
Brain Rembrandt style 3.png
Notebook_edited.png

RigaBrain® klienti par ieguvumiem pēc 10 seansiem

  • Klienta atsauksme:

"Pēc piektā seansa es jutos mierīgāk, vairāk atslābinājies. Ir pazudis saspringums un stresa sajūta.



Pēc 10 seansa jutos priecīgāks. Novēroju, ka man ir saasinātāka uztvere – vizuāli un audiāli. Raitāk risinās domas. Iztēle strādā labāk. Vieglāk koncentrēties. Un seansu laika es uzzināju šo to jaunu par sevi pašu. Tagad ir pagājuši četri mēneši, kopš pēdējā seansa, kopā apmeklēju 10 seansus. Ikdienā jūtos labi. Dzīve šķiet kļuvusi normāla – mani vairs nesatrauc daudzi notikumi, varu produktīvāk strādāt. Vairs nenomoka depresīvas sajūtas."


  • Šis klients apmeklēja 10 seansus ar intensitāti 1x nedēļā. Lūk, ko viņš stāsta:

“Pirms sāku iet uz seansiem, jutos bēdīgs, neapmierināts ar dzīvi. Grūtības sagādāja iemigšana, galvā bija dažādas domas, kas traucēja. Cilvēki apkārt mani kaitināja ar savu rīcību. Tagad manī kaut kas ir mainījies. Grūti paskaidrot, kas tieši. Esmu atklātāks, sabiedriskāks, smaidīgāks un atsaucīgāks. Jūtu, ka es cilvēkiem patīku. Varu mierīgi aiziet gulēt un nemāc domas par pagātni, esmu atsācis sapņot. Iepriecina vienkāršas lietas un pastaiga no rīta līdz darbam.”


  • Sieviete, 53 gadi

10 seansi, 12 dienas pēc pēdējā seansa: "Iespaids, kas radās jau pirmajā dienā (neparasts vieglums – it kā no pleciem būtu novēlies smagums, un sajūta, ka var elpot ar pilnu krūti) saglabājas vēl joprojām. Vakaros pēc darba vairs nejūtos, it kā būtu pilnīgi bez spēka. Galva skaidra un neparasta, kaut arī ne pilnīga, bet tomēr līdzsvara un miera sajūta.

Vakaros vieglāk aizmigt un no rīta jūtos izgulējusies. Panikas lēkmes vairs nav tik spilgtas – tikai dažreiz baiļu līmenī. Pati vairs nejūtos „smaga”, vieglāk koncentrēties, un visas šīs izmaiņas ir notikušas 16 dienu laikā. Paziņas saka, ka esmu kļuvusi enerģiskāka un priecīgāka, bet pati visvairāk sajūtu, un tas mani patiesi iepriecina – vieglumu, mieru, līdzsvaru un skaidrāku domāšanu.”


  • Sieviete, 82 gadi,

kurai bija konstatēta depresija. 10 seansi, viens gads kopš pēdējā seansa: “Paldies! Es esmu patiešām laimīga, es esmu laimīga! Jā, es turpinu lietot ārsta izrakstītās zāles, bet tās ir daudz mazākās devās, man vairs nav tās emocionālās svārstības.”


  • Vīrietis, 22 gadi

10 seansi, četri mēneši kopš pēdējā seansa:

“Es apmeklēju RigaBrain seansus, jo mani bija pārņēmusi izmisīga neapmierinātības sajūta ar dzīvi – vienkārši zināju, sapratu, ka manī ir potenciāls dzīvot labāk, bet netieku klāt. Treniņš ir palīdzējis iegūt apmierinātības sajūtu, pacelt pašapziņu, darba spējas, un patērētā laika lietderības koeficients ir spēcīgi pieaudzis.”



Zināšanai: Individuālus gadījumus un statistiku nedrīkst vispārināt. Sasniegumi un rezultāti katram cilvēkam ir individuāli, un seansu daudzums katram ir atšķirīgs. Uzzini vairāk par RigaBrain® seansiem https://www.RigaBrain.com/pieteikties

bottom of page