Spēja atbrīvoties no liekā un arvien izteiktāk izjust mieru
top of page
Brain Rembrandt style 3.png
Notebook_edited.png

Spēja atbrīvoties no liekā un arvien izteiktāk izjust mieru

"Jāsaka, ka laikam sāku sajust to pozitīvo ietekmi! Nav gluži tā, kā biju cerējusi sākumā, nu tā, ka sajūtas būs vienkārši "wow - laime pilnīga", bet esmu pamanījusi, ka esmu kļuvusi izlēmīgāka ."


(mazs piemērs: bez nožēlas iztīrijusi drēbju skapjus, visus! Agrāk bija tā, ka vienmēr likās - vēl jau noderēs, vēl jau labas drēbes utt. Tagad spēju objektīvi paskatīties, ko vajag, ko - nē. Aiznesu drēbes uz sociālo dienestu. Ieguvums: brīva māja un palīdzēts citiem).


Esmu kļuvusi mazliet mierīgāka. Trauksme un nemiers vēl aizvien piezogas, bet esmu sapratusi, ka tajos brīžos ir iespējams vismaz mēģināt (dažreiz arī izdodas) SAPRAST - kas notiek? Kāpēc es tā reaģēju?

Pār mani aizvien skaidrāk nāk apziņa, ka ķermenis un prāts ir vienots veselums un viss tiešām rodas galvā un domās. Tikai no mums pašiem ir atkarīgs, ko, kur un kad mēs domājam. Un tas atspoguļojas fiziskajā ķermenī. Daudz domāju, analizēju, mēģinu saprast.



Agrāk (un vēl arī daļēji tagad) man ļoti daudz nozīmēja, ko par mani padomās citi, kā es izskatos, uzvedos utt. Bija svarīgs citu viedoklis, - daudz svarīgāks par savējo, bet aizvien izteiktāk saprotu, ka nav iespējams izdabāt un patikt visiem. Pats galvenais ir patikt sev un savas vērtības apzināšanās. Saprotu, ka jāstrādā pašai ar sevi. Neviens cits manā vietā to neizdarīs," tā - kāda RigaBrain® seansu apmeklētāja.


Zināšanai: Individuālus gadījumus un statistiku nedrīkst vispārināt. Sasniegumi un rezultāti katram cilvēkam ir individuāli, un seansu daudzums katram ir atšķirīgs. Uzzini vairāk par RigaBrain® seansiem https://www.RigaBrain.com/pieteikties




bottom of page