Neiroloģiskā atgriezeniskā saite palīdz pārdzīvot pēctraumatiskā stresa sindromu pēc nolaupīšanas
top of page
Brain Rembrandt style 3.png
Notebook_edited.png

Neiroloģiskā atgriezeniskā saite palīdz pārdzīvot pēctraumatiskā stresa sindromu pēc nolaupīšanas



Neiroloģiskā atgriezeniskā saite ir lielisks resurss, lai tiktu galā ar PTTS (pēctraumatiskā stresa sindromu). Lūk, kāds stāsts.


“Pirms vairākiem gadiem es cietu no brutālas seksuālas izmantošanas, kas sagrāva manu mentālo veselību. Pirms tam man bija divas darba vietas, es studēju universitātē un kopumā varu sacīt, ka dzīvoju veselīgu, aktīvu dzīvi.


Traumas rezultāts bija tāds, ka vairs nespēju izkāpt no gultas, strādāt, gulēt – es nespēju darīt neko. Atgriezos pie vecākiem un pieņēmu, ka mana dzīve ir beigusies. Parastā psihoterapija nelīdzēja. Mana ģimene arī nezināja, kā man palīdzēt.

Pēc gada maz kas bija uzlabojies. Joprojām nestrādāju un lielāko daļu laika pavadīju gultā.


Mana māte pa to laiku bija iepazinusies ar neiroloģiskās atgriezeniskās saites metodi. Es to izmēģināju un apmēram pēc mēneša sāku just pirmās izmaiņas. Redzot, ka ir rezultāti, tika nolemts, kas neiroloģiskās atgriezeniskās saites treniņi man jāapmeklē regulāri.


Rezultāts bija lielisks!

Pēc gada es “tiku ārā no gultas”.

Pēc diviem ierosināju krimināllietu par seksuālo vardarbību. Mans pāri darītājs tika atzīts par vainīgu.

Pēc trim gadiem atgriezos skolā un pabeidzu to.

Šobrīd, pēc apmēram četriem gadiem, man ir trīs darbi, es turpinu mācīties un apmeklēt neiroloģiskās atgriezeniskās saites treniņus.

Vēlaties kopsavilkumu? NeurOptimal metode atdeva man manu dzīvi. Šobrīd es jūtos pat labāk nekā pirms pāri darījuma un varu sacīt, ka PTTS nav noturīgs traucējums. Un tas viss, pateicoties tik lieliskai iespējai kā NeurOptimal Neurofeedback.

NeurOptimal Neurofeedback metode ir arī RigaBrain piedāvāto pakalpojumu pamatā.



bottom of page