RigaBrain® palīdzēja novērst neapmierinātību un vairāk pievērsties sev
top of page
Brain Rembrandt style 3.png
Notebook_edited.png

RigaBrain® palīdzēja novērst neapmierinātību un vairāk pievērsties sev

Kliente: "Esmu spējusi dziļāk ieskatīties sevī un precīzāk apjaust, cik ļoti daudz tas, ar ko esmu neapmierināta un par ko uzvelkos komunikācijā ar citiem, patiesībā ir mana attieksme pašai pret sevi. Ja es to laikus atpazīstu un spēju nosaukt vārdā, apkārtējie pilnīgi noteikti ir pasargāti no maniem emociju izvirdumiem, bet es pati – par kādu atziņu bagātāka.



Vēlreiz varu uzsvērt, ka joma, kurā šobrīd darbojos visintensīvāk, ir – būšana par mammu. Un iepriekšminētie fakti ir acīmredzami uzlabojuši manu ikdienu ar bērniem, it kā pavisam vienkārši – noņemot galveno fokusu no viņiem un ļaujot man spēcīgāk sajust pašai sevi.

Pilnīgi noteikti iesaku šo vecākiem, jo īpaši, ja viņiem šķiet, ka netiek galā ar saviem bērniem. RigaBrain® aktualizē un aktivizē “tikšanu galā” katram pašam ar sevi un kopējo apmierinātību ar dzīvi, līdz ar to ir vieglāk ieraudzīt, ka ar bērniem tomēr viss vairāk vai mazāk ir kārtībā.

Sirsnīgs paldies par šo lielisko tehniku!

Domāju – drīz atkal tiksimies, lai iemaņas vēl vairāk nostiprinātu. :)”


Zināšanai: Individuālus gadījumus un statistiku nedrīkst vispārināt. Sasniegumi un rezultāti katram cilvēkam ir individuāli, un seansu daudzums katram ir atšķirīgs. Uzzini vairāk par RigaBrain® seansiem https://www.RigaBrain.com/pieteikties

bottom of page