RigaBrain® seansi Liepājā
top of page
Brain Rembrandt style 3.png
Notebook_edited.png

RigaBrain® seansi Liepājā


Esam priecīgi Jums paziņot, ka sākot no 2023. gada 18. decembra, mēs regulāri piedāvāsim NeurOptimal® seansus Liepājā. Šo iespēju nodrošinās mūsu sadarbības partneris* Simona Salicka kopā ar savu komandu Baltijas rehabilitācijas centrā "Dižvanagi", kas atrodas Liepājā, Krišjāņa Barona ielā 14, otrajā stāvā, 203. kabinetā.


Simona Salicka ir apguvusi NeurOptimal® Basic Certification un veiksmīgi nokārtojusi eksāmenu. Viņa un viņas komanda ar prieku gaidīs Jūs Liepājā, lai piedāvātu augstas kvalitātes NeurOptimal® seansus.


Lūdzu, ņemiet vērā, ka pieteikšanās un seansu rezervācija NeurOptimal® seansiem Liepājā ir iespējama tikai un vienīgi pie Simonas Salickas. Rezervēt seansu varat, zvanot uz telefona numuru +371-28882004.


Simona Salicka ir RigaBrain® apstiprināts oficiālais sadarbības partneris.


Gaidām Jūs Liepājā, lai kopā uzlabotu Jūsu smadzeņu darbības pašregulāciju ar NeurOptimal® Dynamical Neurofeedback® tehnoloģiju!





Rezervācijas var veikt:

  • Telefoniski +371-28882004.



Ja, šajos laikos netiec aizpildi anketu un saņem ziņu par citiem pieejamajiem laikiem! Uzzini par to vairāk šeit!


*RigaBrain® sadarbības partneris ir neatkarīgs speciālists vai organizācija, kas nodrošina NeurOptimal® seansus, balstoties uz savu unikālu pieeju, kura var būt līdzīga vai atšķirīga no RigaBrain® izstrādātās pieejas. Šāda veida partneris izmanto NeurOptimal® Dynamical Neurofeedback® tehnoloģiju, lai veicinātu smadzeņu darbības pašregulāciju, taču viņu metodēs un praksē var būt savas specifiskas nianses un akcenti. Lai gan sadarbības partneri var dalīties līdzīgos mērķos un vērtībās ar RigaBrain®, viņu individuālā pieeja klientu apkalpošanā sniedz papildu dažādību un plašāku pieejamību NeurOptimal® pakalpojumiem.


bottom of page