RigaBrain® smadzeņu treniņu centra 15 gadu jubilejas pasākums
top of page
Brain Rembrandt style 3.png
Notebook_edited.png

RigaBrain® smadzeņu treniņu centra 15 gadu jubilejas pasākums




RigaBrain® smadzeņu treniņu centra 15 gadu jubilejas pasākums! Šis aizraujošais notikums notika Latvijas Nacionālajā bibliotēkā, šis bija lieliska iespēja iepazīties ar RigaBrain® darbiniekiem un pat ar pašu vadītāju Pēteri Urtānu.

FaceBook pasākuma links: https://fb.me/e/3ygX0MQQo




Pasākuma laikā jums būs dota izcilā iespēja aprunāties ar mūsu komandas locekļiem un uzzināt vairāk par mūsu smadzeņu treniņu programmu, kas ir palīdzējusi vairākiem tūkstošiem cilvēku sasniegt maksimālu potenciālu. Jūs varēsiet uzdot jautājumus, dalīties savās pieredzēs un iegūt vērtīgus padomus no mūsu ekspertiem.


Turklāt, daži no jums būs priviliģēti, jo varēsiet izmēģināt īso versiju RigaBrain® seansiem bez maksas pasākuma norises laikā. Šī būs lieliska iespēja iepazīt mūsu treniņu programmu tuvāk un saprast, kāda ir tās ietekme uz jūsu smadzenēm un dzīvi kopumā.


Bezmaksas loterija pirmajiem 50, būs viens no pasākuma notikumiem, kurā jūs varēsiet laimēt fantastiskas balvas no RigaBrain®. Starp balvām būs iespēja iegūt:

Nepalaidiet garām šo izdevību iegūt kaut ko īpašu no RigaBrain®!


Vēl viena izcilā iespēja būs iegādāties RigaBrain® seansu par īpašu jubilejas cenu. Tikai pasākuma laikā katrs varēs iegādāties vienu RigaBrain® seansu par tikai 15 eiro (parasti 60eur), ko varēsiet izmantot RigaBrain® kabinetā nākamajā gadā. Tas ir izdevīgs piedāvājums, kas palīdzēs jums iegūt vērtīgu smadzeņu treniņa pieredzi par samērā zemām izmaksām.


Turklāt mēs piedāvājam jums īpašu piedāvājumu, kas būs pieejams tikai pasākuma laikā. Jūs varēsiet iegādāties neierobežotu seansu apmeklējumu uz vienu gadu par tikai 1500 eiro, kas parasti maksātu 2500 eiro. Tas ir lielisks veids, kā iegūt pilnvērtīgu RigaBrain® smadzeņu treniņa programmu ar neierobežotām iespējām un potenciālu gūt labumu no tā visā gada garumā.


Mūsu jubilejas pasākumā būs arī daudzi citi patīkami pārsteigumi.


Tas būs brīnišķīgs laiks, lai atzīmētu RigaBrain® 15 gadu ilgo ceļu un svinētu kopā ar mūsu uzticīgajiem dalībniekiem un atbalstītājiem.


Nāciet ciemos uz RigaBrain® jubilejas pasākumu Latvijas Nacionālajā bibliotēkā 2023. gada 27. maijā! Pavadīsim kopā aizraujošu dienu, pilnu zināšanu, iespaidiem un prieku. Kopā svinēsim RigaBrain® smadzeņu treniņu centra panākumus un atklāsim jaunas iespējas smadzeņu attīstībai un personiskajai izaugsmei. Neizlaidiet šo iespēju būt daļai no RigaBrain® kopienas un iegūt iepriecinošu un bagātinošu pieredzi. Mēs jau gaidām ar nepacietību, lai Tevi satiktu!


Norises vieta: Latvijas Nacionālā bibliotēka, Divi Raiņi zālē (ienākot uzreiz pa kreisi), Mūkusalas iela 3, Rīga, LV-1048

Kad: 2023. gada 27. maijā no 11:00 līdz 16:00.

224 views
bottom of page