Veids, kā panākt pozitīvu efektu tieši smadzenēs
top of page
Brain Rembrandt style 3.png
Notebook_edited.png

Veids, kā panākt pozitīvu efektu tieši smadzenēs

"RigaBrain® biju pamanījis jau labu laiku atpakaļ, bet izlēmu apmeklēt seansu, jo man ir ļoti tuvas tehnoloģijas, kas ļauj saprast smadzenes.


Pirmajā seansā biju pārsteigts par tā norises vieglumu, pagaidām esmu apmeklējis tikai pirmo, un esmu to laimīgo cilvēku vidū, kas var izjust šī seansa efektu pat pēc viena apmeklējuma. Pēc seansa sākumā šķita ka nekas nav mainījies, bet vēlāk neapzināti pamanīju dažas interesantas iezīmes. Vakaros sajutu nogurumu un bija vēlme iet ātrāk gulēt, ko sākumā uztvēru kā intensīvas darba dienas sekas, tad pēc laika pamanīju, izmaiņas apetītē. Vairāk neprasījās „apēst stresu”, kā arī ļoti labi – laicīgi varēja sajust sāta sajūtu. Kā vēl viena lieta, ko pēc pirmā seansa izjūtu - nedaudz vieglāk fokusēties uz galvenajām lietām, nepievērst uzmanību nenozīmīgiem traucēkļiem.


Kopumā varu teikt, ka šo metodi turpināšu izmantot, jo tā palīdz neapzinātā veidā panākt pozitīvu efektu tieši smadzenēs - orgānā, kas nosaka mūsu rīcību.


No savas puses iesaku šo metodi izmēģināt cilvēkiem, tieši viena galvenā iemesla dēļ – palīdz ignorēt to, kas nav svarīgs, vai nav vajadzīgs."


Zināšanai: Individuālus gadījumus un statistiku nedrīkst vispārināt. Sasniegumi un rezultāti katram cilvēkam ir individuāli, un seansu daudzums katram ir atšķirīgs. Uzzini vairāk par RigaBrain® seansiem https://www.RigaBrain.com/pieteikties






bottom of page