Palīdzēja tikt galā ar panikas lēkmēm
top of page
Brain Rembrandt style 3.png
Notebook_edited.png

Palīdzēja tikt galā ar panikas lēkmēm

“Neilgi pirms treniņu uzsākšanas piedzīvoju reālu panikas lēkmi – sirds dauzīšanās, svīšana, ārprātīga trauksme. Vienīgās sajūtas tajā brīdī bija neziņa par to, kas ar mani notiek, un bailes, ka varu nomirt. Domāju, ka līdzīgas izjūtas ir bijušas ikvienam, kas to ir piedzīvojis pats uz savas ādas.



Līdzīgas sajūtas, lai gan ne tik intensīvas, atkārtojās pēc treniņiem – šķiet jau otrās dienas rītā un pēcpusdienā. Sapratu, ka viss sākas no jauna, un tas man lika justies ļoti nelāgi, lai gan tobrīd zināju, ka nekas slikts ar mani nevar notikt. Pievienojās drebuļi, aukstuma un karstuma viļņi, vemšana. Tas ilga aptuveni dienu, pēc tam atsākām treniņus. Līdz to beigām izjutu vien vieglas galvas sāpes. Tomēr vēl aptuveni trīs mēnešus pēc pēdējā seansa šīs nepatīkamās sajūtas ik pa laikam turpināja atgriezties. Ja kādu laiciņu jutos mierīgi un stabili, tad jau drīz to nomainīja satraukums, svīšana, sirds sišanās. Tas arī emocionāli lika justies sliktāk, pasliktinājās miegs. (Tai brīdī ārstei radās viņas ģeniālā ideja par bipolāro depresiju un gribēja mani sūtīt uz slimnīcu, bet tas tā starp mums;)).


Interesanti, ka sajūtas bija drīzāk fiziski nepatīkamas, un uzmācīgās domas par pagātni mani netraucēja. Likās, ka smadzenes vēlas no kaut kā atbrīvoties, ko līdz šim pašas nespēja izdarīt. Tomēr aptuveni četrus mēnešus pēc seansiem stāvoklis strauji uzlabojās un nu jau gandrīz gadu pēc treniņiem jūtos emocionāli stabili, mierīgi, panikas lēkmes nav atkārtojušās, ikdienā vairs neizjūtu vieglu satraukumu kā agrāk, arī miegs ir kvalitatīvs. Liekas, ka esmu atguvusi otru elpu, ir sācies jauns posms manā dzīvē!”


Zināšanai: Individuālus gadījumus un statistiku nedrīkst vispārināt. Sasniegumi un rezultāti katram cilvēkam ir individuāli, un seansu daudzums katram ir atšķirīgs. Uzzini vairāk par RigaBrain® seansiem https://www.RigaBrain.com/pieteikties

bottom of page