RigaBrain® atzīmē Pasaules Ergoterapijas dienu ar "Smadzenes Vieno" pasākumu
top of page
Brain Rembrandt style 3.png
Notebook_edited.png

RigaBrain® atzīmē Pasaules Ergoterapijas dienu ar "Smadzenes Vieno" pasākumu

Mēs ar prieku ziņojam, ka šogad Pasaules Ergoterapijas dienā mēs pievienojamies šīm svinībā, ar mūsu pasākumu "Smadzenes vieno", kas norisināsies otrdien, 24. oktobrī no 15:00 līdz 19:00 RigaBrain® kabinetā. Šis ir īpašs pasākums, kurā mēs aicinām jūs iepazīt mūsu darbu un piedalīties dažādās aktivitātēs.


Mūsu misija ir palīdzēt cilvēkiem uzlabot smadzeņu darbību, produktivitāti un labklājību, un Pasaules Ergoterapijas diena ir lieliska iespēja to darīt kopā ar jums. Mēs aicinām jūs svinēt šo dienu kopā ar mums un "Smadzenes vieno"!


Mēs aicinām visus interesentus un RigaBrain® klientus pievienoties mums šajā īpašajā pasākumā.

 

RigaBrain® atzīmē Pasaules Ergoterapijas dienu ar "Smadzenes Vieno" pasākumu


Rīga, Latvija - 2023. gada 24. oktobrī notiks pasākums "Smadzenes vieno". 2023. gada 27. oktobrī visā pasaulē ergoterapeiti svinēs Pasaules Ergoterapijas dienu ar tēmu "Kopiena vieno". Nedēļā no 23. oktobra līdz 29. oktobrim Latvijā norisināsies dažādi ergoterapeitu organizēti pasākumi. RigaBrain®, Latvijas smadzeņu treniņu centrs, ir arī pievienojies šīm svinībām, rīkojot pasākumu "Smadzenes vieno".


Pasākums "Smadzenes vieno" notiks otrdien, 2023. gada 24. oktobrī, no 15:00 līdz 19:00 RigaBrain® kabinetā Stabu iela 35-4 (otrajā stāvā), Rīgā, un tas ir atvērts visiem interesentiem.


Pasaules Ergoterapijas diena ir īpašs notikums, kas veltīts ergoterapeitiem un viņu darbam, palīdzot cilvēkiem uzlabot dzīves kvalitāti. Šogad tēma "Kopiena vieno" uzsver ergoterapeitu lomu kopienas atbalstā un sadarbībā. RigaBrain® atbalsta šo iniciatīvu, piedaloties un piedāvājot iespēju iepazīt smadzeņu darbību un ergoterapijas priekšrocības.


"Smadzenes vieno" pasākuma laikā RigaBrain® piedāvās vairākas aktivitātes un iespējas:

  • Iepazīstieties ar mūsu pieredzes bagāto ergoterapeitu Sabīni Mikulāni - Dzelzkalēju, kura būs klāt, lai atbildētu uz jūsu jautājumiem un dalītos ar zināšanām par ergoterapiju, smadzeņu darbību un mentālo veselību.

  • Aizpildīt bezmaksas Smadzeņu darbības pašnovērtējuma anketu, kas palīdzēs novērtēt jūsu smadzeņu darbību un iegūt noderīgu informāciju par to, kā to uzlabot.

  • Aizpildīt bezmaksas Aktivitāšu aptauju par ikdienas nodarbju līdzsvaru, kas sniegs ieteikumus par produktivitāti un labklājību ikdienas dzīvē.

  • Iepazīt klātienē RigaBrain® piedāvātās tehnoloģijas smadzeņu darbības uzlabošanai.

RigaBrain® smadzeņu treniņu centra vadītājs, ergoterpeits Pēteris Urtāns: "Mūsu mērķis ir palīdzēt cilvēkiem atjaunot un uzlabot savas smadzeņu darbības spējas, un šī Pasaules Ergoterapijas diena ir lieliska iespēja svinēt profesijas svarīgumu. "Smadzenes vieno" pasākums atspoguļo mūsu vēlmi sniegt atbalstu un dalīties zināšanās par ergoterapiju, lai cilvēki varētu dzīvot pilnvērtīgu un veselīgu dzīvi. Mēs esam lepni, ka varam piedāvāt iespēju iepazīt ergoterapiju un smadzeņu treniņa priekšrocības."


RigaBrain® aicina visus interesentus un klientus pievienoties šajā īpašajā pasākumā, lai kopā svinētu Pasaules Ergoterapijas dienu ar pasākumu "Smadzenes vieno".


Lūdzu, ņemiet vērā, ka lielas noslogotības gadījumā, piekļuve kabinetam tiks organizēta rindas kārtībā, lai nodrošinātu visiem iespēju piedalīties.


Kopiena vieno, Smadzenes vieno - mēs gaidām jūs 24. oktobrī RigaBrain®!


FaceBook pasākumi: https://fb.me/e/3UE4ZQVvc

Rīkotāju mājas lapa: https://www.smadzenes.lv


Ja jums ir jautājumi vai vēlaties iegūt papildu informāciju, lūdzu, sazinieties ar mums pa e-pastu info@RigaBrain.com vai telefoniski +371 27771821.


ergoterapija, WorldOTDay, Pasaules ET diena, visiem vajag ergoterapeitu


Ergoterapeits ir speciālists, kas palīdz cilvēkiem atjaunot vai uzlabot savu neatkarību un spējas veikt ikdienas darbus pēc traumām vai veselības problēmām, izmantojot ergoterapijas metodes un aktivitātes.


Ergoterapija ir medicīniska un rehabilitācijas profesija, kas palīdz cilvēkiem atgūt vai uzlabot savas neatkarības un ikdienas darbu veikšanas spējas pēc traumām, slimībām vai invaliditātes, izmantojot terapeitiskas aktivitātes un pielāgotus risinājumus.


RigaBrain® ir smadzeņu treniņu centrs Rīgā, kas piedāvā NeurOptimal® Dynamical Neurofeedback® tehnoloģijas un profesionālu atbalstu smadzeņu darbības uzlabošanai un personiskai izaugsmei. https://www.rigabrain.com/


Latvijas Ergoterapeitu Asociācija ir profesionāla organizācija, kas vieno un atbalsta ergoterapeitus Latvijā, veicinot ergoterapijas zināšanu izplatīšanu un pacientu labklājību. http://ergoterapija.lv/


Pasaules Ergoterapeitu diena ir ikgadējs pasākums, kas veltīts ergoterapeitu darbam un to svarīgajai lomai cilvēku veselības un dzīves kvalitātes uzlabošanā visā pasaulē. https://wfot.org/world-occupational-therapy-day


World Federation of Occupational Therapists (WFOT) ir starptautiska organizācija, kas apvieno un atbalsta ergoterapeitus no visas pasaules, veicinot ergoterapijas profesijas attīstību un izplatīšanu globālā līmenī, lai uzlabotu cilvēku veselību un labklājību. https://wfot.org/



bottom of page