RigaBrain® klienti par neapmierinātību un dusmām
top of page
Brain Rembrandt style 3.png
Notebook_edited.png

RigaBrain® klienti par neapmierinātību un dusmām

Santa, 26 gadi, bezdarbniece:

“ Ļoti bieži biju dusmīga uz apkārtējiem cilvēkiem bez redzama iemesla. Dusmojos uz radiem, mēdzu pat nerunāt ar viņiem kādu laiku. Pēdējās nedēļas laikā nevienu reizi neesmu dusmojusies. Labāk varu sakopot domas. Jūtos ļoti stabili. Ļoti labas attiecības ar ģimeni. Ļoti ceru, ka tā tas arī paliks.”




Marina Mihailova, konsultante, 29 gadi:

“Apmēram divus gadus cietu no nevaldāmām dusmu lēkmēm, kas pēdējā laikā sāka kļūt bīstamas apkārtējiem, jo šajās reizēs nespēju sevi kontrolēt. Tāda sajūta, ka manī sēž dēmons, kas valda pār manu dzīvi. Pēc 10 seansiem kļuvu mierīgāka, mani grūti sadusmot. Bet ja arī sadusmojos, tās ir plikas emocijas, kuras tajā brīdī pati kontrolēju, un vairs neuznāk “aklās” lēkmes, kad attopies ar vārdiem: “Ak, mans Dievs!”"


Kliente: “Suns izdarīja podus, agrāk es “uzsprāgtu” un dusmas pārņemtu visu ķermeni. Tagad esmu dusmīga, bet kaut kā mierīgāk.”


Kliente: “Es agrāk domāju, ka visi ir tādi kā es – kliedz, bļauj un grib ieriebt citiem. Pēc RigaBrain® seansiem es sāku saskatīt labo un patīkamo.”


Zināšanai: Individuālus gadījumus un statistiku nedrīkst vispārināt. Sasniegumi un rezultāti katram cilvēkam ir individuāli, un seansu daudzums katram ir atšķirīgs. Uzzini vairāk par RigaBrain® seansiem https://www.RigaBrain.com/pieteikties

bottom of page