RigaBrain® Pasākums Liepājā: Smadzeņu Treniņš bez Medikamentiem 24. novembrī
top of page
Brain Rembrandt style 3.png
Notebook_edited.png

RigaBrain® Pasākums Liepājā: Smadzeņu Treniņš bez Medikamentiem 24. novembrī

Smadzeņu Treniņš bez Medikamentiem: Dynamical Neurofeedback® Tehnoloģijas Piedāvājums Liepājā

Iegrimstot ikdienas steigā, daudzi no mums meklē veidus, kā uzlabot savu smadzeņu darbību, koncentrēšanās spējas un emocionālo labklājību. Par laimi, jaunākie tehnoloģiskie sasniegumi nes iespēju to darīt bez medikamentiem un invazīvām procedūrām. Un 24. novembris Liepājā ir īpašs datums, kas piedāvā šo iespēju - iepazīt tehnoloģijas.

Pasākuma datums un laiks: 2023. gada 24. novembrī 14:00,

Vieta: Baltijas rehabilitācijas centrs, Kr. Barona ielā 14, Liepājā.

Ieejas maksa: bezmaksas

Vietu rezervācija/pieteikšanās: centrs@dizvanagi.lv vai zvanot: 28 333 920

Pasākums ir paredzēts bērnu vecākiem, ārstiem un citiem interesentiem, kuri vēlas uzzināt vairāk par Dynamical Neurofeedback® tehnoloģiju un tās priekšrocībām smadzeņu darbības uzlabošanā.


"Vai vēlaties uzlabot savu koncentrēšanos un emocionālo līdzsvaru bez medikamentiem? Ienāciet 24. novembrī, Liepājā, un atklājiet Dynamical Neurofeedback® tehnoloģiju. Bezmaksas pasākums! Iegūstiet priekšstatu par smadzeņu treniņu no pieredzējuša vadītāja Pētera Urtāna. Rezervējiet savu vietu jau tagad!"

Kāpēc jums būtu jāapmeklē šis pasākums? 1. Smadzeņu optimizācija bez medikamentiem: Dynamical Neurofeedback® ir revolucionāra tehnoloģija, kas ļauj uzlabot smadzeņu darbību bez jebkādiem medikamentiem vai invazīviem pasākumiem. Tas nozīmē, ka jūs varat sasniegt emocionālo līdzsvaru un labāku koncentrēšanās spēju, neizmantojot tradicionālos risinājumus. 2. Praktiski piemēri un ieguvumi ikdienas dzīvē: Pasākuma ietvaros jūs uzzināsiet, kā Dynamical Neurofeedback® var tikt pielietots ikdienas dzīvē gan pieaugušajiem, gan bērniem. Tas nozīmē, ka šī tehnoloģija var palīdzēt uzlabot miegu kvalitāti, koncentrēšanos un motivāciju, veicinot emocionālo labklājību. 3. Pieredzējušu speciālistu vadībā: Pasākuma vadītājs, Pēteris Urtāns, ir vairāk nekā 15 gadus strādājis šajā jomā. Kā ergoterapeits un RigaBrain® smadzeņu treniņu centra vadītājs, viņš izmanto inovatīvas tehnoloģijas, lai palīdzētu cilvēkiem uzlabot smadzeņu darbību un emocionālo labklājību. Ar profesionālām zināšanām un pieredzi ASV un Kanādā, Pēteris Urtāns ir īstais cilvēks, kurš var dalīties zināšanās par Dynamical Neurofeedback® un NeurOptimal® tehnoloģijām.

Tāpēc, ja jūs interesē smadzeņu darbības uzlabošana un emocionālā līdzsvara sasniegšana bez tradicionālajiem pieejas veidiem, šis pasākums ir lieliska iespēja iegūt informāciju un iedvesmu. Rezervējiet datumu un ierodieties 24. novembrī, lai uzzinātu vairāk par Dynamical Neurofeedback® un tā priekšrocībām!


bērns sēž krēslā, smaida, pie galvas un ausīm ir piestiprināti sensori, kas mēra smadzeņu aktivitāti, neurofeedback, NeurOptimal , RigaBrain kabinetā


Lekcijas saturs:

  1. Ievads Dynamical Neurofeedback® pasaulē: Iepazīstiet revolucionāro Dynamical Neurofeedback® tehnoloģiju un tās potenciālu smadzeņu treniņā.

  2. Kā tas strādā: Atklājiet, kā Dynamical Neurofeedback® darbojas, neizmantojot medikamentus, un kā tas var palīdzēt smadzeņu darbības uzlabošanā.

  3. Praktiskie piemēri: Uzziniet, kā Dynamical Neurofeedback® ir izmantojams ikdienas dzīvē pieaugušajiem un bērniem.

  4. Dynamical Neurofeedback® prakse: Iegūstiet ieskatu par to, kā RigaBrain® piedāvā individuālus seansus un kā jūs varat izmantot šo tehnoloģiju sev vai saviem pacientiem.

Pēteris Urtāns ir RigaBrain® smadzeņu treniņu centra vadītājs, kurš jau vairāk nekā 15 gadus strādā šajā jomā. Viņš ir ergoterapeits, un savā vadībā centrs izmanto inovatīvas smadzeņu darbības tehnoloģijas, lai palīdzētu cilvēkiem uzlabot miegu kvalitāti, koncentrēšanās spējas un motivāciju. Pēteris Urtāns ir strādājis arī iepriekš dažādās organizācijās, tostarp Centrā pret vardarbību "Dardedze" un Valsts garīgās veselības aģentūrā (Rīgas psihiatrijas un narkoloģijas centrs). Viņš ir papildinājis savas profesionālās zināšanas, piedaloties apmācībās ASV un Kanādā. Ar savu bagāto pieredzi un zināšanām Pēteris Urtāns sniedz cilvēkiem iespēju uzlabot savu dzīvi, koncentrēšanās spējas un emocionālo labklājību, izmantojot Dynamical Neurofeedback® un NeurOptimal® tehnoloģijas RigaBrain® smadzeņu treniņu centrā.


RigaBrain® piedāvātie NeurOptimal® Dynamical Neurofeedback® seansi Liepājā 2023. gada 25. novembrī. Uzzini vairāk vai rezervē laiku šeit: seansi Liepājā!
bottom of page