RigaBrain® speciālistu piedalīšanās Latvijas Radio raidījumos: vērtīgs ieguldījums sabiedrības izglītošanā
top of page
Brain Rembrandt style 3.png
Notebook_edited.png

RigaBrain® speciālistu piedalīšanās Latvijas Radio raidījumos: vērtīgs ieguldījums sabiedrības izglītošanā

Sveicināti, RigaBrain® draugi un sekotāji! Šodien mēs dalāmies ar kaut ko īpašu un svarīgu – mūsu RigaBrain® speciālistu aktīvo līdzdalību Latvijas Radio raidījumos pēdējo gadu laikā. Tas ir stāsts par dalīšanos zināšanās, sabiedrības izglītošanu un mūsu centieniem aktualizēt smadzeņu veselības aktualitāti.





Mūsu eksperti gaisā!

Kopš 2013. gada , RigaBrain® komandas pārstāvji ir bijuši regulāri viesi Latvijas Radio kanālu ēterā, sniedzot vērtīgu informāciju par smadzeņu darbību, NeurOptimal® Dynamical Neurofeedback® tehnoloģiju, kā arī padomus par prāta, produktivitātes un personiskās izaugsmes tēmām. Mūsu speciālisti, ar Pēteri Urtānu priekšgalā, ir dalījušies ar savām bagātīgajām zināšanām un praktisko pieredzi, uzlabojot sabiedrības izpratni par smadzeņu darbību un pašregulācijas nozīmi mūsu ikdienas dzīvē.


Kāpēc piedalāmies Latvijas Radio raidījumus?

Latvijas Radio ir pazīstams ar tā augstās kvalitātes saturu un dziļām diskusijām par dažādām tēmām, tostarp veselību un labsajūtu. Mūsu speciālistu piedalīšanās šajos raidījumos ir nozīmīga ne tikai kā zināšanu avots, bet arī kā iespēja saglabāt atvērtu dialogu starp ekspertiem un sabiedrību.


Atrodi raidījumus Latvijas Radio arhīvā

Ja esat palaidis garām kādu no šiem interesantajiem raidījumiem vai vēlaties pārklausīties iepriekšējās sarunas, aicinām apmeklēt Latvijas Radio arhīvu [šeit]. Šajā arhīvā jūs atradīsiet visus raidījumus, kuros mūsu RigaBrain® speciālisti ir piedalījušies, sniedzot vērtīgas atziņas un padomus.


Tālāk, mēs sniegsim mazu daļu no visiem raidījumiem, kuros esam piedalījušies. Sekojiet līdzi!


  1. 1. jūlijs, 2022, 11:00, Radio NABA - tiešraidē no Sarunu festivāla LAMPA

  2. 1. oktobris, 2022, 9:16, LR1, Kā labāk dzīvot- Filmēt vai nefilmēt? Podkāstu dienas saruna 1. oktobris

  3. 19. aprīlis 2021, 20:05, LR1, Kā labāk dzīvot - Mājsēdes laikā pieaug sadzīves negadījumu skaits

  4. 23. decembris 2020, 14:07, LR1, Ģimenes studija - Dzejoļu mācīšanas no galvas: vajadzīga prasme, kurai skolā trūkst laika

  5. 31. janvāris 2019, 14:07, LR1, Ģimenes studija - Robežu noteikšana bērniem palīdz orientēties dzīves situācijās un attiecībās

  6. 1. februāris 2018, 20:05, LR1, Kā labāk dzīvot - Atmiņu palīdz uzlabot socializēšanās, kvalitatīvs miegs, kustības un mācības

  7. 19. aprīlis 2017, 04:02, LR1, Ģimenes studija - Par audzināšanas pamatiem un nākotni šodienā: 20. gs. vecāki un 21. gs. bērni

  8. 4. februāris 2016, 10:06, LR2, Dzīves virtuve - Par produktivitāti un smadzeņu darbību

  9. 27. jūlijs 2015, 10:05, LR2, Dzīves virtuve - Par smadzeņu darbības veselību

  10. 4. jūnijs 2015, 10:05, LR2, Dzīves virtuve - Par mūzikas ietekmi uz smadzeņu darbību

  11. 29. janvāris 2015, 10:05, LR2, Dzīves virtuve - Motivācija un mūsu smadzeņu darbība

  12. 13. novembris 2014, 10:05, LR2, Dzīves virtuve - Uzturs mūsu smadzenēm

  13. 7. augusts, 2014, 10:05, LR2, Dzīves virtuve - No kā atkarīga humora izjūta un prasme komunicēt?

  14. 26. jūlijs 2014, 17:00, LR3, Mana mūzika - Ergoterapeits Pēteris Urtāns

  15. 17. septembris 2013, 19:06, LR1, Monopols - Monopola viesis Pēteris Urtāns



Kopā esam apskatījuši tikai nelielu daļu no RigaBrain® speciālistu bagātās pieredzes un zināšanu dalīšanas Latvijas Radio raidījumos. Katrs no šiem raidījumiem ir bijis unikāls ceļojums caur prāta un smadzeņu darbības pasauli.


Mūsu komandas dalība šajos raidījumos ir ne tikai mūsu profesionālās zināšanas un prakses apliecinājums, bet arī mūsu vēlme mācīt, iedvesmot un atbalstīt ikvienu, kurš vēlas uzlabot savu dzīves kvalitāti. Esam pateicīgi par iespēju dalīties un augt kopā ar jums, mūsu klausītājiem un sekotājiem.


Paldies, ka esat ar mums šajā ceļojumā. Turpiniet sekot mūsu jaunumiem un dalieties ar šo informāciju ar tiem, kuriem tā varētu noderēt. Uz drīzu tikšanos RigaBrain® pasaulē un Latvijas Radio ēterā!


Ar cieņu,

Jūsu RigaBrain® komanda


---

Ieteikumi labākai smadzeņu darbībai tavā e-pastā 5 gadu garumā https://www.rigabrain.com/post/ieteikumi-labakai-smadzenu-darbibai

---

Mēs ceram, ka šī ieskats mūsu RigaBrain® speciālistu piedalīšanās Latvijas Radio raidījumos ir bijis gana informatīvs, gan iedvesmojošs. Mūsu aizraujošās diskusijas un padomi ir mūsu centienu un aizrautības atspulgs, lai uzlabotu sabiedrības izpratni par smadzeņu veselību un pašregulāciju.


Mūsu darbs ir nebeidzams ceļojums, kurā mēs turpinām dalīties ar zināšanām, izglītot un iedvesmot. Viens no RigaBrain® vadmotīviem ir "Dzīvot sabiedrībā, kur visiem ir optimāla smadzeņu darbība!" Mēs esam pateicīgi par jūsu atbalstu un interesi, un aicinām turpināt sekot līdzi mūsu dalībai Latvijas Radio raidījumos un citās izglītojošās aktivitātēs.



Pateicamies par jūsu uzticību un interesi par RigaBrain® un NeurOptimal® Dynamical Neurofeedback®. Gaidiet vairāk aizraujošu jaunumu un informācijas no mūsu komandas nākotnē!


Ar cieņu un pateicību,

RigaBrain® komanda


bottom of page