Sportistu atsauksmes (VIDEO)
top of page
Brain Rembrandt style 3.png
Notebook_edited.png

Sportistu atsauksmes (VIDEO)

Šie ir sportisti, kuri ir publiski pauduši savas atsauksmes par RigaBrain® smadzeņu treniņiem: Inguna Minusa, Jēkabs Saulītis, Kaspars Verdens u.c.


Viens no sportistiem, kas apmeklējis RigaBrain® procedūras, ir šobrīd Latvijas labākais šorttrekists Jēkabs Saulītis. Pēc vien dažiem seansiem Jēkabs spēja sasniegt personisko rekordu vienās no sacensībām, kurās pērn piedalījās. Viņš stāsta: „Pēc pirmā RigaBrain® seansa pagāja nedēļa, un man bija jāpiedalās Pasaules kausā, kur noslidoju labāko laiku.” Jēkabs novērtē arī to, ka pēc šīm procedūrām ir uzlabojušās komunikācijas spējas, kļuvušas asākas maņas un sportojot ir asāks reakcijas laiks.


Savukārt DownHill (DH) kalnu riteņbraukšanas sporta veida pārstāvis Kaspars Verdens par sasniegumiem pēc RigaBrain® seansiem stāsta: „Sākumā sajūtas kā pēc eksāmena, galva pilna ar … kaut ko. Bet tāpat, kā pēc lieliska treniņa sporta zālē, arī galva jūtas pateicīga par šo iespēju pastrādāt ar sevi. Uz ielas sajūtu pirmās izmaiņas, krāsas liekas spilgtākas un formas dziļākas, vairāk uz 3D pusi. Priecājos – viss kļuvis vēl skaistāks. Otra lielā pārmaiņas sajūta, ja pirms tam garastāvoklis mētājās no labā uz slikto bieži, tad tagad, pēc vairākām dienām, esmu novērojis, ka garastāvoklis ir līdzsvarā. Nav pārmērīgas laimes izjūtas, kurai seko nogurums vai kas tamlīdzīgs. Jūtos lieliski. Rodas lielāka ticība sev un tam, ko daru. Skaidrs, ka viss izdosies, vajag tikai darīt. Šķiet, pazudusi arī vēlme visu desmitreiz’ nomērīt, pietiek ar vienu reizi, jo ticu, ka ir pareizi un daru. Un izdodas!”


Volejboliste Inguna Minusa stāsta par smadzeņu treniņu pieredzi TV3 sižeta ietvaros:


Zināšanai: Individuālus gadījumus un statistiku nedrīkst vispārināt. Sasniegumi un rezultāti katram cilvēkam ir individuāli, un seansu daudzums katram ir atšķirīgs. Uzzini vairāk par RigaBrain® seansiem https://www.RigaBrain.com/pieteikties

bottom of page